AEG AutoDose wasmachine houdt kleding langer mooi

01 oktober 2020

Of je nu één hemd of een volledige lading wast, de AEG AutoDose wasmachine past de cyclus aan en vermindert slijtage door grondig te wassen. En dit in een korte tijdspanne met weinig verbruik van water en energie.

Zo blijft jouw kleding op zijn mooist. Na iedere draag- en wasbeurt.

Want je kleding is gemaakt om te dragen, maar heeft een goeie verzorging nodig om mooi te blijven.

Vind de vakman in jouw buurt

PROSENSE AUTODOSE WASMACHINE L6FBG94QS
Anker

[]

AEG AutoDose wasmachine vermindert slijtage door grondig te wassen

  • Capaciteit: 9 kg
  • Zwiersnelheid: 1400 rpm
  • Bediening: groot display
  • Diepte: 660 mm
  • 6000 Serie
  • ProSense
  • AutoDose
  • WiFi connectivity

Autodose: nooit meer zorgen over hoeveelheid wasmiddel

De ProSense-technologie weegt automatisch elke lading en past het programma aan. De wastijd wordt nauwkeurig bijgesteld zodat elk kledingstuk optimaal wordt verzorgd. Je kleding voelt na elke wasbeurt weer fris en nieuw aan en je bespaart bovendien water en energie.

De intelligente sensoren van de AEG Autodose wasmachine berekenen dan weer de juiste hoeveelheid wasmiddel en -verzachter. Zo wordt overdoseren voorkomen en blijft je kleding langer mooi. Katoenen kleding blijft tot wel drie keer langer bestand tegen scheuren.

Wasmiddel is onmisbaar voor het behalen van goede wasresultaten. Hierbij is het essentieel dat de juiste doseringen wasmiddel en wasverzachter worden gebruikt. Dankzij de nieuwe Autodose-technologie met precieze dosering hoef jij je nooit meer zorgen te maken over het gebruik van te veel of te weinig wasmiddel of wasverzachter.

> Dit is de AEG Prosense L6FBG86W
> Ontdek ook de AEG vlekkenpen

Anker

[]

My AEG Care-App laat weten wanneer je was klaar is

De AEG Autodose wasmachine kan je verbinden met de My AEG Care-app. Zo maak je overal gebruik van de AEG-expertise. Je stelt op maat gemaakte programma´s vanop afstand in, krijgt cyclusaanbevelingen voor je kleding en ontvangt meldingen als jouw wasgoed klaar is.

Onze conclusie: je ziet de resultaten van deze wasmachine direct na elke wasbeurt. Hij zorgt ervoor dat je wasverzachter elk deel van de stof bereikt zodra de wasverzachter in de trommel terechtkomt. Daardoor voelt jouw kleding zijdezacht en gladder aan dan ooit. Bovendien worden de vezels beschermd, waardoor elk kledingstuk langer meegaat.

Vind de vakman in jouw buurt

MY AEG CARE-APP
Anker

[]